Koppeling website

Inlezen van zendingen

De standaard methode om zendingen in de applicatie van Tiem Liner in te voeren is door in te loggen en de gegevens in te voeren. Naast deze methode hebben we ook de mogelijkheid om zendingen in te lezen. We hebben hiervoor 2 varianten: importeren van een csv- of Excel-bestand of inlezen middels een API.

Importeren van een csv- of Excel-bestand

Zendingen kunnen ingelezen worden in de applicatie met een csv/Excel import. We hebben een bestand beschikbaar met een standaard indeling die in de applicatie ingelezen kan worden. Deze standaard template is te downloaden via deze link.

Naast de standaard template is het in veel gevallen ook mogelijk om een eigen indeling te gebruiken. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Inlezen middels een API

We hebben een API ontwikkeld waarmee zendingen toegevoegd kunnen worden aan de applicatie. Er is een endpoint beschikbaar waar de gegevens van een zending naartoe gestuurd kunnen worden. Om gegevens naar dit endpoint toe te kunnen sturen, is een authenticatie
token nodig.

Voorbeeld payload:

{
'company' => “Jansen motoren”,
'contact' => “Arne van Hoorn”,
'street' => “Koelmalaan,
'number' => 330,
'number_suffix' => “A”,
'zipcode' => “1812PS”,
'city' => “Alkmaar”,
'country' => “NL”,
'email_address' => “avanhoorn@gmail.com” ,
'phone_number' => “06-12345678”,
'reference' => “Order 1425”
}

Neem contact met ons op om gebruik te kunnen maken van de API. Wij maken dan een authenticatie token aan en sturen deze toe.

WooCommerce
We hebben voor WooCommerce een plugin ontwikkeld waarmee orders automatisch ingelezen kunnen worden met bovenstaande API. Neem contact met ons op voor meer informatie.