Koerier

Variabele brandstoftoeslag voor deze service is: december 2023 18,50%, januari 17,75%, februari 17%

Pakket

Variabele brandstoftoeslag voor deze service is: december 2023 18,50%, januari 17,75%, februari 17%

Vracht

Variabele brandstoftoeslag voor deze service is: december 2023 25%, januari 24%, februari 22,5%

Lucht

Variabele brandstoftoeslag voor deze service is: december 2023 32,50%, januari 31%, februari 30%

 

We hebben onlangs een tijdelijke toeslag aangekondigd voor alle internationale pakket- en vrachtzendingen van FedEx Express en DHL Express, vanaf 6 april tot nadere kennisgeving. Deze toeslag is niet van toepassing op nationale zendingen. tijdelijke toeslag i.v.m. COVID-19

 

 

De brandstoftoestlag voor onze lucht services zijn gebaseerd op de maandelijkse spotprijzen voor kerosine (US gulf coastExternal Link / New Window), gepubliceerd door de US Department of Energy.
De toeslag voor pakket services is gebaseerd op de meest geschikte nationale meeteenheid van dieselprijzen. De toeslag is gekoppeld aan de consumentenprijs in de lokale valuta van dieselbrandstof inclusief heffingen en belastingen. In Europa wordt dit gemeten door de European Commission directorate General for Energy en gepubliceerd in het Oil BulletinExternal Link / New Window.
De brandstoftoeslag wordt met een vertraging van twee maanden toegepast. Bijvoorbeeld: de gemiddelde brandstofprijs van januari geldt als grondslag voor de brandstoftoeslag van maart. Dit heeft te maken met de publicatiedata van de brandstofprijzen.

.